Гуардиола: Ето\'о трябва да напусне Барса!

19:46
Гуардиола: Ето\'о трябва да напусне Барса!
Хосеп Гуардиола заяви в прав текст, че за него ще е по-добре Самуел Ето\'о да напусне клуба и да отиде в Интер. Наставникът на каталунците обяви, че е негово решение да се раздели с камерунския нападател, защото Ето\'о бил спечелил всичко с Барселона и сега "блаугранас" имали нужда от промяна.

"Мисля, че ще е най-добре за клуба, ако Ето\'о напусне. Решението за неговата продажба е изцяло мое, мисля, че клубът има нужда от промяна, за да върви напред", сподели специалистът.

" Интер имат парите, за да го направят щастлив, но ако той реши да остане, за мен няма да е проблем", допълни Гуардиола.

"Всичко зависи от Ето`о. Той има правото на спокойствие да прецени офертата на Интер и да прецени дали иска да играе там", сподели наставникът на каталунците.

"Нещата стоят така: Ако Самуел реши да ходи при "нерадзурите", Златан идва при нас. Нямам някаква особена причина да искам той да се махне. Просто това е моето усещане и аз нося отговорността за действията си", каза още специалистът.

Както е известно, Интер и Барса се договориха за размяна на двамата играчи, като италианският клуб ще получи още около 40 милиона за шведа от босненски произход. За да бъде финализиран трансфера обаче, трябва и двамата играчи да договорят личните си условия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

soni_14
14.11.2009 20:15

сега без него какво направи ве педал *angry*

laziomask
21.07.2009 15:52

о няма база за сравнение кой е по- добър в момента, а и не мисля, че ибра е крило, с неговата физика в центъра е неудържим

cris7ronaldooo
21.07.2009 02:53

За мене това е грешка за барса Ето е типичен централен нападател той играе пред наказателното за да вкарва голове той е много добър нападател докато Златан е тип крило-нападател той може да се справи много добре със поемането на топката да распределя играта да подава страхотни пасове и да бележи но във барса има това кой да го прави точно Ето си им трябва да има кой да бележе така става много техника на едно място и спорет мене няма да се получи !!!

TigerJK
21.07.2009 01:11

дори и равностойни, за да се развива един отбор и да изненадва противниците трябва да има промени, Барса последните 4 години взе 2 пъти ШЛ но през отбора минаха доста играчи.. да има ядро но има и хора които идват и си отиват, важното за Барселона е когато те дойдат да са в отлична форма и да правят всичко по учебник, както беше с Роналдиньо.. мислите ли че в момента на някой Барселона му пука колко е дебел и как му се карат на тренировки.. евала му прави на Пеп, че поема отговорността за това решение върху себе си, а не като някои треньори да се крият зад президентите на отборите, и после да се правят на неразбрани.

geshana
20.07.2009 23:38

Кадабра е с класа над него друг е въпроса кой би бил по-полезен за Барцелона !!!

Adrian000
20.07.2009 22:31

Тия долу са малоумни бре тук се говори за трансфер те още ми обсъждат финала в ШЛ най- малкото е адски тъпо да съдиш за един играч от един единствен мач! Той и Дудек хвана дуспите на финала с Милан ама си остава вратар под средното ниво! Ето'о е страхотен футболист ,но Ибракадабра е с класа над него!

sasedq
20.07.2009 22:00

Тук полвината не знаете какво говорите ....

CRISSIER
20.07.2009 21:47

хАХхахАХАХ пак продалжавам да ви се смея дори и ето да не ви беше вкарал вие не знаехте каде се намирахте и шави и иниеста ви садраха задниците от пасове и голът беше въпрос на време както и с арсенал барса доминираха целия мач и заслужено спечелиха.Някви разбирачи сте вие,колкото до ето много е направил за барса и това го знае всеки жалко , че ще напуска *sad*

DuFkaTa
20.07.2009 21:06

villitu напълно съм съгласен с тебе. Гола на Ето нокалтира Юнайтед и те не успяха да се съвземат.Както и гола преди 3 или 4 години в Париш когато вкара изравнителия гол който повдингна самочувствието на играчите и те стигнаха до победа (за жалост)

villitu
20.07.2009 20:00

Да да добре,че беше Ето'О та сега Барса да е европейски шампион , той даде стимул на Барселона,защото преди това Юнайтед имаха пълно превъзходство над играта а сега не им трябвал *sad* *evil*